Hulp bij inloggen

Waarom moet u inloggen?
In het kader van privacywetgeving zoals bijvoorbeeld de AVG moet worden voorkomen dat onbekenden uw gegevens kunnen inzien.

Voor de webagenda is het dan ook noodzakelijk dat u zich bekend maakt met een gebruikersnaam en wachtwoord zodat de webagenda weet dat de getoonde gegevens aan de juiste persoon worden getoond.

Wanneer inloggen
U moet inloggen als u uw afspraken (of die van uw gezinsleden) wilt inzien of als u een afspraak wilt maken of annuleren. Ook voor het wijzigen van uw gebruikersnaam, wachtwoord of e-mailadres, dient u eerst in te loggen.

Hulp bij registreren

Waarom registreren
Registratie is eenmalig nodig om een gebruikersnaam en wachtwoord bekend te maken aan de webagenda. De webagenda gebruikt daarbij uw e-mailadres als medium om te controleren of u ook daadwerkelijk de eigenaar bent van het e-mailadres.

Op deze manier wordt voorkomen dat onbevoegden een gebruikersnaam en wachtwoord kunnen aanmaken en zo uw gegevens kunnen inzien.

Het e-mailadres dat u gebruikt, dient bekend te zijn bij uw mondzorgverlener.

Wanneer registreren
U dient zich te registreren wanneer u nog niet eerder een gebruikersnaam en wachtwoord heeft aangemaakt.
Als u niet weet of u zich al eens eerder heeft geregistreerd dan kunt via de link 'gegevens vergeten', uw gebruikersnaam opvragen.

Vragen en Antwoorden

U ontvangt geen e-mail bij het registeren of bij gegevens vergeten.
Het kan zijn dat uw e-mailadres niet (goed) is geregistreerd bij uw mondzorgverlener.
Neem bij twijfel contact op met de praktijk. Ook kan het zijn dat de registratie-e-mail als SPAM gezien wordt door uw e-mailprovider of door instellingen in uw e-mailprogramma.


Inloggen met e-mailadres
Indien u eerder gebruik heeft gemaakt van de webagenda dan was uw e-mailadres standaard uw gebruikersnaam. Dit is nu niet meer mogelijk. Als u nu met uw e-mailadres (of eerder aangemaakt eigen gebruikersnaam) probeert in te loggen dan krijgt u een melding dat dit niet meer mogelijk is en dat u een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord dient aan te maken.

U wordt dan automatisch doorgeleid naar een scherm om nieuwe inloggegevens aan te maken. Nadat dit succesvol is afgerond, logt u automatisch in op de webagenda.